Vyberte stránku
Nová kolekce Jaro/ léto 2024 vybočuje z řady.
Nová kolekce Jaro/léto září jasnými barvami, vysoký lesk afrického brokátu se odráží ve světle a textilní materiál květinově voní – to si žádá zcela jiné prostory pro focení modelů!
Hana Celnarová_Nová kolekce_jaro, léto_2024

Úspěšné představení kolekce na Veletrhu Styl a Kabo a na Svatebním veletrhu v OC Futurum vyvolalo smělý nápad fotit společenské šaty v prostorách divadla. Už jako malou dívenku mě uchvátila nádherná prosklená budova Janáčkova divadla. Dostatek světla, velké prostory, zajímavá zákoutí, foyer divadla… je přesně to, co nechá vyniknout nadčasovosti našich šatů, které do divadla rozhodně patří.

Hana Celnarová_Nová kolekce_jaro, léto_2024

Čekala nás trochu jiná návštěva divadelní budovy. Moje okouzlení z této architektonické památky Brna sdílel i fotograf Milan Mareček, který fotí naše šaty již tradičně. Mohli jsme si vychutnat prostory bez návštěvníků a personálu, který divadlo obsluhuje. Přesto na nás dýchala slavnostní atmosféra, která je stále přítomna v divadelním foyer. Velká zrcadla umožnila složitější kompozice pro fotografie, neutrální šedé podlahy umocnily barevnost afrického brokátu. Genius loci, tvůrčí náboj celého dne, dobrá nálada a úžasná paní Škarabelová, která pro nás zajistila skvělé zázemí – to vše namíchalo ten správný drink. Pohár byl do dna vypitý dříve, než začalo to skutečné divadelní představení. V neděli 3. 3. 2024 se hrála Veselá vdova, takže bylo v budově Národního divadla veselo i po našem odchodu.

Hana Celnarová_Nová kolekce_jaro, léto_2024

Pro focení modelů si hledám ženy z řad mých kamarádek, známých a zákaznic. Každá žena je krásná a naše zákaznice jsou ty nejkrásnější. Můžete se přesvědčit sami, jak jim to slušelo v divadle v našich společenských šatech a šatech pro běžné nošení.

Hana Celnarová_Nová kolekce_jaro, léto_2024

Jen pro připomenutí:
Janáčkovo divadlo je divadelní budova v Rooseveltově ulici v Brně, přiléhající k parku Koliště a Moravskému náměstí. Bylo vystavěno v první polovině 60. let podle návrhu architekta Jana Víška. Provozně je součástí Národního divadla Brno. Programově jsou do něj umístěna zejména operní a baletní představení. Koncertuje zde Filharmonie Brno a koná se mimo jiné festival Moravský podzim.
Na povrchy exteriérů a interiérů jsou použity materiály jako kámen, dřevo, ocel, sklo a hliník. Obložení a dlažby jsou ze žuly, černého syenitu a vápence; dřevěná obložení z jilmu a ořechu.

Každý den je ten nejlepší pro návštěvu divadla!