Vyberte stránku
Veletrh Styl a Kabo je veletrh s mnohaletou tradicí. Koná se 2 x ročně na brněnském výstavišti. Styl prezentuje textilní, převážně oděvní značky. Kabo se pak zaměřuje na boty, kabelky a doplňky.

Origami

Ve spolupráci s českou textilní firmou Veba jsme představili na veletrhu Styl a Kabo poprvé kolekci společenských šatů s názvem Origami. Origami – japonské umění skládat z papíru rozličné motivy. Pozorný divák našel v každém modelu kousek této skládačky. Vlastnosti a charakter afrického brokátu si přímo žádal nevšední a hravé zpracování. Vznikla tak unikátní kolekce vyzdvihující fascinující lesk a zářivou barevnost materiálu. Origami technikou jsou poskládané všechny detaily jednotlivých modelů : květy, páv, netopýr a další.

Hana Celnarová_Origami kolekce

Africký brokát

Africký brokát unikátní oděvní materiál, který vyrábí česká firma Veba. Jistě znáte její produkty z bavlny, jako jsou ručníky a župany, ložní prádlo. Africký brokát se vyrábí již řadu let a vyváží se do afrických státu, především do Mali. Africký trh si žádá zářivé barevné odstíny, 100% bavlněný materiál s vysokým leskem, s výraznými tkanými vzory a nápadným tiskem. Nechte se kochat exotickou kulturou a navštivte stránky

Prozradím ještě jednu luxusní vlastnost – africký brokát se parfémuje. Dokážete si představit, jak nádherná práce to je? A co potom, když ho obléknete? Přijďte zažít na vlastní kůži. Najdete nás na některém z Mint Marketů nebo nás můžete po domluvě navštívit v naší dílně. Podrobné informace najdete na našich webových stránkách nebo

Africký brokát_Veba

Nositelné modely

Modely jsou nositelné a určené k prodeji. Takže dámy neváhejte. Každá z vás může oslnit společnost a stát se královnou večera, stačí si jen vybrat. Pro ty z Vás, které se zrovna na společenskou událost nechystáte a toužíte obléknout tento luxusní materiál, máme skvělou zprávu – kolekce byla doplněna i o šaty pro denní nošení a neformální příležitosti, které můžete a nemusíte doplnit origami květy.

Veletrh Styl a Kabo 2024_pro denní nošení
Veletrh Styl a Kabo 2024_pro denní nošení