Vyberte stránku
Barvou roku je velmi svěží a netradiční barva 18_1750 Viva Magenta, která vystřídala fialověšedý odstín Veri Peri. Barvu roku vyhlašuje americká společnost Pantone Color. Viva Magenta (maminka říká pivoňková) je barvou, která dodá každé ženě růžové odstíny do tváře. Pivoňkové šaty budou slušet i zralým ženám. Nebojte se tohoto sytého růžového odstínu. Po šedých zimních měsících Vám určitě i zlepší náladu, tak úsměv prosím!
kolekce_jaro_2023_Hana Calnarová
Zero waste – ekologická myšlenka, která provází část naší nabídky šatů a oděvů na rok 2023. Různobarevné modely poskládané do oděvních abstraktních umělecký děl budou určitě vybočovat z produkce jednobarevných, tlumených odstínů jiných módních tvůrců. To je přeci podstatou módy – zaujmout, vzbudit pozornost. V šatech Zero waste budete nepřehlédnutelná ikona všedního dne.
kolekce_jaro_2023_Hana Calnarová
V ekologické lince ještě zůstaneme. BIO – biobavlna, naše první modely z této ekologicky a šetrně vyráběné bavlny určitě nadchnou milovnice udržitelné módy. Šaty šité z úpletu v biokvalitě pohladí kůži. Z materiálu se šijí košilky pro novorozená miminka. Nechte se hýčkat i Vy.
kolekce_jaro_2023_Hana Calnarová
Capsulový šatník – Co to je?
Variabilnost společně s heslem: Méně je více! Zkrátka není potřeba mít šatník, který praská ve švech. Pár luxusních kousků, které můžete různě kombinovat a vymýšlet další variace.
Naše nové šaty, které máte oblíbené, snadno se udržují a vypadáte v nich skvěle.
Šaty, ke kterým si vytvoříte vztah a nebudete se jich chtít zbavit. Šaty, které Vás neomrzí.
Navštivte nás na některém z následujících trhů a objevte s námi Vaši krásu.